Повече от 24 часа след като бе излъчено интервюто на

...
Повече от 24 часа след като бе излъчено интервюто на
Коментари Харесай

Белият дом: Браво на Хари и Меган!

Повече от 24 часа откакто бе излъчено изявлението на Опра Уинфри с английския принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, не престават реакциите от политици, видни фигури и медии на чутото в този диалог, разясняват осведомителните организации.

Говорителката на Белия дом Джен Саки приветства куража на двойката да прояви такава искреност, само че акцентира, че Хари и Меган частни лица.

Британският министър председател Борис Джонсън напомни, че постоянно е изпитвал най-голямо удивление към кралицата и нейната сплотяваща роля в страната и в Общността на нациите. Що се касае до останалото, до всички въпроси, свързани с кралското семейство, Джонсън напомни, че до момента въобще не ги е коментирал и няма да го направи и този път.

Най-малкото дете на починалия правозащитния Мартин Лутър Кинг - Беренис Кинг, напомни, че да си член на кралско семейство, не те защищава от опустошението и отчаянието, породени от расизма.

Цветнокожата поетеса Аманда Горман, прочела затрогваща поема на церемонията по встъпване в служба на Джо Байдън, съобщи, че Меган е била най-голямата опция на английската корона да се промени, да се обнови, да се сдобри с новата епоха, само че тя е пропуснала този късмет за смяна.

Националната английска гореща линия за предварителна защита на самоубийствата разгласи, че споделяйки персоналния си опит с рецесията, през която е минала и която е превъзмогнала, херцогинята на Съсекс е напомнила на всички, че те не са сами и че има помощ разполагаем.

Дружеството на издателите - английска медийна организация, напомни, че английските медии не са тесногръди и сляпи фанатици, както намекнаха Хари и Меган, и че те няма да изоставят жизненоважната си роля да държат сметка на богатите и авторитетните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР