Повече от 230 сигнала за наводнения са издадени в Обединеното

...
Повече от 230 сигнала за наводнения са издадени в Обединеното
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: 230 сигнала за наводнения, издадени в цялата страна, докато британците се подготвят за проливни дъждове

Повече от 230 сигнала за наводнения са издадени в Обединеното кралство, до момента в който нацията се приготвя за нова вълна от разстройства във времето.

Нивата на реките остават високи в цялата страна след дни на нестабилни условия, до момента в който на няколко крайбрежни региони е казано да се приготвят за наводнения при утрешния прилив след нощ на бурно море.

Агенцията по околната среда наложи 53 ' Действайте в този момент “ предизвестия за наводнения в Англия, което значи, че в този момент се чака наводняване, а 185 предизвестия за по-малко тежки наводнения бяха в допълнение въведени в четвъртък вечерта. Много региони в източната и северната част на страната към този момент бяха оставени с интервенция по разчистване вследствие на 48-часови мизерни проливни дъждове.

В село West Bergholt, Есекс в понеделник, водачите се върнаха към колите изоставени през уикенда, с цел да ги намерят към момента в няколко инча вода, до момента в който Общинският съвет на Тюксбъри в Глостършър предизвести, че някои региони са били откъснати заради нав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР