Повече от 230 души са арестувани при безпрецедентна акция срещу

...
Повече от 230 души са арестувани при безпрецедентна акция срещу
Коментари Харесай

България участва в мащабна спецакция срещу допинга

Повече от 230 души са задържани при невиждана акция против трафик на неразрешени допинг субстанции. Акцията се е провела по едно и също време в 33 страни, измежду които и България. Иззети са над 3 милиона дози анаболни стероиди и подправени медикаменти.

Разбити са 9 подземни лаборатории и 17 проведени незаконни групи. Спрени са и над 20 тона непреработени стероиди, готови за допинг вещества.

Операцията е ръководена взаимно на италианските карабинери, взаимно с Интерпол и Световната антидопингова организация.

Вчера румънски служители на реда са разкрили 4500 таблетки и 2625 ампули с високорискови допингови субстанции в микробус, който е бил ръководен от български жител. Той превозвал разнообразни артикули от нашата страна към Унгария.

Българският водач е декларирал, че е чиновник на нашенска куриерска компания и не е каква е пратката.

Фитнес инструкторът Ричард Величков удостоверява, че и у нас всеки може елементарно да се снабди със неразрешени химични съставки. Те се разпространявали от човек на човек.

„ Някои от тях, които дават, може би имат познания, тъй като самите те са употребили химия, готвили са се за надпревари и знаят по какъв начин работи. Не бива да се поръчва на сляпо. Когато е менте, или гаражно произвеждане, има доста странични резултати ”, показа Ричард Величков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР