Повече от 2000 цивилни са евакуирани, след като пожар избухна

...
Повече от 2000 цивилни са евакуирани, след като пожар избухна
Коментари Харесай

Евакуираха над 2000 цивилни заради пожара на военен полигон в Крим

Повече от 2000 цивилни са евакуирани, откакто пожар избухна тази заран на боен полигон в източната част на анексирания украински полуостров Крим, заяви назначеният от Москва локален съветски губернатор Сергей Аксьонов, представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
„ Планира се краткотрайна евакуация на жителите на четири обитаеми места в съседство с военния полигон в Кировски регион. Става въпрос за повече от 2000 души “, написа губернаторът Аксьонов в " Tелеграм ".

Той добави, че сектор от автомагистрала, свързващ пристанище Керч в източен Крим със Севастопол на югозапад, е трябвало да бъде затворен поради пожара.

Според ръководителя на кримския парламент Владимир Константинов, представен от съветската осведомителна организация РИА Новости, евакуираните поданици няма да могат да се приберат два или три дни, до момента в който пожарът бъде сподавен.

Две съветски онлайн медии – „ Маш " и „ База ", близки до съветските служби за сигурност, оповестиха сутринта, че повече от два часа в региона се чуват детонации.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР