Повече от 200 служители на Лев Инс се събраха при

...
Повече от 200 служители на Лев Инс се събраха при
Коментари Харесай

Лев Инс питат Цветанов: Осъзнавате ли колко човешки съдби пострадаха от действията ви?

Повече от 200 чиновници на " Лев Инс " се събраха при на партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България ". Те му връчиха протестна декларация, с която напомням за дейностите на Цветанов против компанията. Ето какво гласи декларацията:
Протестна декларация
Г-н Цветанов,
С удивление научихме от медиите за учредяването на Политическа партия „ Републиканци за България ” и сме възмутени от наглото Ви предпочитание да оглавите този план и посредством него да се върнете на политическата сцена в България. 
В учредителната декларация казвате, че „ България се ръководи без ясна визия за дълготрайно развиване ” както и, че политиките в страната са неверни и некадърно водени, само че, господин Цветанов, Вие бяхте на върха на ръководството на силовото министерство в страната и имахте висока политическа позиция в не един кабинет. По това време Вие се доказвахте като престиж в политиката и, като подобен, водехте най-шумните наказателни акции - „ авторитетно ” преследвахте, „ отговорно ” раздавахте присъди от медиите и със „ угриженост ” унищожавахте дребния и междинен бизнес в страната. 
Подценили сте българските жители, които не са не запомнили, че струвате на страната ни милиони левове присъдени от Европейския съд в Страсбург, поради полицейско принуждение и тормоз. Лошото е, господин Цветанов, че струвате и човешки ориси. 
Твърдите, че „ публичната правдивост би трябвало да е на първо място резултат от върховенството на закона ”, само че пропускате обстоятелството, че тъкмо вие сте сборен облик на слепотата на българското правораздаване, на пропуските в закона и на задкулисието в ръководството. Данъчната инспекция за добитите от Вас 6 жилището завърши тихомълком, само че към момента отеква в обществото, като висша безочливост и образец за корупция и далавери в България.
Казвате, че ще подкрепите и стимулирате българския бизнес, а тъкмо Вие с полицейски произвол и с репресивни дейности, душевен и физически тормозехте хората от дребния и междинния бизнес. Жертви на вашето държание станаха и чиновниците на „ Лев Инс ” – най-голямата застрахователна компания в България.
Въпреки доверието на повече от 800 000 клиента на компанията, Вие безогледно и без да се съобразите даже с задграничните вложения в сдружението, впрегнахте целия държавен уред против нас. Не последва нищо от дейностите Ви с изключение на уронване името на ЗК „ Лев Инс ” и нанесени психически контузии на чиновниците и фамилиите им.
Г-н Цветанов, 
Ще признаете ли обществено, че затворихте и унищожихте доста компании, както се опитахте да извършите и с ЗК „ Лев Инс ”. Ще се извините ли на чиновниците им за физическия и душевен тормоз, който им нанесохте?
А помните ли очите на лекарите, които нарекохте нарушители от трибуната на Народното събрание? Ще се извините ли на тях?
Помните ли унижението, на което подложихте сполучлив министър, осъдил не Вас, а България в Страсбург? 
Осъзнавате ли какъв брой човешки ориси пострадаха от дейностите Ви? 
Ако желаете да наложите морал в ръководството на България, то ще се съгласите ли самостоятелни специалисти и Национална агенция за приходите да възобновят и проведат изначало инспекцията на имотното Ви положение? 
Не одобряваме обясненията Ви, че средствата, с които са закупени жилищата Ви, се дължат на финансовите източници на тъща Ви.
Дължите пояснение и кой ще финансира мерака Ви да влезете още веднъж в държавното ръководство? Чии „ унаследени ” средства ще добруват за Вашия политически комфорт този път? 
Уважаеми учредители на „ Републиканци за България “,
 България няма да се ръководи от джипка, съобщи Цветанов и учреди партията си България няма да се ръководи от джипка, съобщи Цветанов и учреди партията си
" Политическият план и България няма да се ръководи от джипка, безотчетно и без бистрота. Не това чакат българите. Нека има коре...
Не се водете по „ моралните полезности и чистите планове ” на Цветан Цветанов и Атанас Камбитов, и преценете дали влизането ви в политиката би трябвало да стане непременно.
Цветан Цветанов дължи отговор на въпросите, които освен ние, репресираните от присъединяване му в политиката, само че и цялото общество си задава. 
С актуалната декларация призоваваме инициативния комитет на „ Републиканци за България “, българската прокуратура и данъчни управляващи да покажат морал, почтеност и най-много експертни и виновни качества и да възобновят всички следствия на Цветан Цветанов по „ Апартамент гейт ”, като същите бъдат извършени и приключени, както за всеки един елементарен български жител, който не членува в политическа партия и не се употребява с привилегии и подкрепи. 
Само тогава и при тези условия ще повярваме, че Политическа партия „ Републиканци за България “ може да дава заричане за смяна и за отбрана на публичните ползи.
Павел Димитров, Изпълнителен шеф на ЗК „ Лев Инс ” АД
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР