Повече от 200 гости се редиха на двучасова опашка за

...
Повече от 200 гости се редиха на двучасова опашка за
Коментари Харесай

Журналистът Светослав Иванов раздава автографи два часа

Повече от 200 посетители се редиха на двучасова опашка за новата книга на Светослав Иванов " Чудовища и будители " при представянето на книгата в НДК.

Представянето на книгата събра в НДК десетки сътрудници на Светослав Иванов, издатели, критици, публицисти и известни лица от екрана.

Антон Хекимян, с който Светослав Иванов обичайно си партнира в ефир по време на значими политически събития, беше специфичен посетител на събитието. Той прочете от сцената коментара, дал името на книгата.

Водещият на " Тази заран " показа и изненадата, проведена от екипа на bTV във връзка премиерата. Емоционалното осъществяване на Васил Петров се трансформира в дует на сцената в " Зала 42 " откакто Светослав Иванов се включи в осъществяването на обичаната му " My Way ". Двамата са дългогодишни другари и си дадоха обещание да се срещнат още веднъж на грандиозния театър на джаз легендата на 4 декември в НДК.

 Светослав Иванов в дует с Васил Петров

Светослав Иванов в дует с Васил Петров

Втората книга на журналиста - " Чудовища и будители " - събира 75 от най-хубавите мнения, с които той открива ефира на предаването си всяка неделя.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР