Повече от 20 са новоприетите членове на ГЕРБ във Велико

...
Повече от 20 са новоприетите членове на ГЕРБ във Велико
Коментари Харесай

ГЕРБ във Велико Търново продължава да се разраства

 izbori_2023_v1_014

Повече от 20 са новоприетите членове на ГЕРБ във Велико Търново. Всеки от тях е декларирал желанието си да е част от най-голямата политическа мощ в център-дясно през последните две седмици. Да оказват помощ на общинската организация на ГЕРБ да осъществя политиките си към този момент оказват помощ студенти, IT-специалисти, академични преподаватели с богата биография, историци, спортисти, треньори.. Обединяват ги десните полезности и възгледи, както и желанието им да са потребни за своя град и община – Велико Търново.

На първа пролет част от хората получиха новите си членски карти персонално от лидера на листата на ГЕРБ-СДС за старопрестолния град проф. Костадин Ангелов.

„ Денят е алегоричен. За нас е извънредно значимо, доста зареждащо и мотивиращо – вие сте нова сила, която сходно на пролетта ще се влее в огромното семейство на ГЕРБ, което пази европейските полезности. Българите имат една сентенция, че една птичка пролет не прави, само че доста птички, вършат и пролетта, след нея и лятото и осмислят това, което назоваваме живот “, сподели проф. Ангелов. Той благодари на всеки от хората, че са избрали да бъдат част от ГЕРБ, тъй като полезностите, които партията проповядва са постоянни, здрави и реалистични.

„ Това което обещаваме се случва, това което вършим може да бъде забелязано и допряно, по тази причина вие би трябвало да се гордеете с резултатите, които реализираме. Поставили сме си ясни цели, ориентирани към най–важното - към децата, към младите, към сигурността на хората и предвидимостта в техния живот “, сподели още лидерът на листата ГЕРБ-СДС във Велико Търново. Той пожела на новите членове на ГЕРБ да стъпват крепко върху историята, самоуверено да вървят напред, за бъде България още веднъж постоянна страна с явен европейски път.

Голяма част от присъстващите споделиха, че доста от дълго време са „ неофициални “ членове на ГЕРБ, тъй като постоянно са подкрепяли и са дали своят вот за партията, само че в този момент са решили да станат част от дясна политическа групировка, която пази демократичните полезности в България. Сред тях е уважаваният академични учител и възпитател проф. доктор Димитринка Цонкова. „ Твърде егоистично човек да мисли единствено за личните си триумфи, без да внедри своя капацитет и да направи опит да бъде потребен за обществото. Партия ГЕРБ постоянно е поредна в политиките, които води, а нещата които прави, са знакови “, сподели проф. Цонкова.

Част от ГЕРБ към този момент е и известният историк, държавник, библиотекар и нееднократен победител в телевизионните куиз-състезания Николай Колев. „ Моето решение да вляза в партия ГЕРБ беше дълго премисляно, тъй като аз мъчно вземам решения. Тук съм, тъй като това е партията на България, друга няма “, споделя Колев.

За Мая Чолакова ГЕРБ е единствената партия на народа, по образеца на Християн-демократичния съюз в Германия. А Пенка Иларионова благодари за доверието и съобщи, че ГЕРБ е образец за последователността, концепциите и целите в политиката.

Областният водач на ГЕРБ и кмет на остарялата столица Даниел Панов поздрави новоприетите членове на партията и ги прикани да бъдат дейни, да дават хрумвания, да работят и да се гордеят, че към този момент са част от политическата групировка, тъй като единствено тя е поръчител за европейското развиване на Велико Търново и на България.

 

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР