Повече от 20 рисунки по тялото притежава най-татуираната фолкпевица у

...
Повече от 20 рисунки по тялото притежава най-татуираната фолкпевица у
Коментари Харесай

ПОТРЕС! Ето я най-татуираната фолкпевица


Повече от 20 рисунки по тялото има най-татуираната фолкпевица у нас. Новата музикална звезда се споделя Ивет, от Варна е и цери напрежението и напрежението с посещаване при персоналния й татуировчик в морската столица, който най-често самичък избира какво да избродира върху тялото й. " Татуировките ми са над 20 броя и много огромна част, колкото и смешно да звучи, не знам какви са. Доверявам се изцяло на моя татуист и той ми прави нещо по негов избор, тъй като ми работи много успокояващо. Сигурно съм първата, която се успокоява по този метод. Може би имам някаква форма на мазохизъм ", разкрива пред " България Днес " русокоската, която пробива в жанра с първата си ария " За теб да има ", към която е снимала и видеоклип.

Певицата споделя, че татусите са " децата й ". На дясното бедро е изрисувала Мини Маус, от другата страна под дупето е изписала с числа 69. По тялото й личат още черепи, женски лица, арабски знаци и какво ли още не.

Ивет е безапелационна, че с цел да поддържа стандарта си на живот, месечно са й нужни към 5000 лв.. " Но това не включва моите планове, тъй като всеки от тях коства друго, а и не е всеки месец. До себе си имам мъж, който ме поддържа финансово за плановете ми и да пребивавам добре. Но по този начин като се замисля, коя ли певица няма мъж до себе си, който да й оказва помощ финансово. Няма нищо неприятно в това ", уверена е изпълнителката.

Ивет споделя, че в действителност най-добре извършва сцена, само че се насочила към попфолка, защото той е най-продаваният жанр у нас, а плановете не са по никакъв начин евтини за самопродуциращ се реализатор като нея. Ивет поддържа всички интервенции по тялото и е коригирала устните си. Скоро ще постави и силикон, с цел да бъде " едни гърди напред ", само че откакто ситуацията в страната се възстановява.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР