Повече от 20 лабораторни експеримента, проведени от 1970 г. доскоро

...
Повече от 20 лабораторни експеримента, проведени от 1970 г. доскоро
Коментари Харесай

Тази смес от две съставки спасява 1000 живота всяка година!

Повече от 20 лабораторни опита, извършени от 1970 година до неотдавна потвърдиха, че: лимонът унищожава раковите кафези при 12 типа рак. Той предотвратява метастазите на раковите кафези и това е 10 000 пъти по-силно от такива медикаменти като адриамицин, както и химиотерапия, написа zdrave.to.

Защо лимонен сок?

Лимоновият сок е кисел, само че основава алкална среда в тялото, откакто се метаболизира. Той облекчава храносмилателните проблеми като киселинен рефлукс / киселини в стомаха, запек, отичане на корема и гадене. Лимоновият сок също предотвратява камъни в бъбреците, има високо наличие на витамин С и В, е натурален антисептик.

Лимонът има антиканцерогенни свойства, защото съдържа лимоноиди, фитохимикали, открити в редица цитрусови плодове. Лимонът се употребява и за балансиране на равнището на рН.

Има мощен антибактериален ефект.

Силното антибактериално действие на лимоните е обвързвано с високо наличие на витамин С, който има необятен набор на деяние против бактериални и гъбични инфекции.

В допълнение, той може да помогне за унищожаване на вътрешните паразити и червеи, както и за контролиране на равнищата на кръвното налягане. В допълнение, това е мощен антидепресант, който дейно понижава равнищата на стрес.

Как да сготвям тази примес?

Много е просто, смесете 200 мл лимонен сок с една чаена лъжичка сода за самун в чаша, в случай че желаете, можете да разредите сместа с дестилирана вода и чудотворната напитка е подготвена! Необходимо е да се употребява едно пиво преди закуска на празен корем за по-добър резултат.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 23 секунди) Рейтинг: 2176 | Одобрение: -3364 ПРЪЦ ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР