Повече от 20 години. От толкова време са заедно Камелия

...
Повече от 20 години. От толкова време са заедно Камелия
Коментари Харесай

След повече от 20 години заедно: Решението на Камелия и Цветин разтърси всички!

Повече от 20 години. От толкоз време са дружно Камелия и Цветин, което е връх освен за музикалните среди, само че и за доста елементарни брачни двойки. При това върхът е двоен, тъй като за този интервал от време по този начин и не се чу нито един път някой от двамата да е окичил главата на половинката си с рога.

Логичният въпрос на почитателите на Ками през годините е бил за какво откакто се обичат толкоз, не се венчаят?! Относно децата истината от дълго време е ясна, а двойката сподели, че има ли обич, нищо не може да й попречи. Но сватбата...?!

Е, ето, че и този миг пристигна като Цветин и Камелия взривиха всички с решението си - да, ще се женят. И ще го създадат през идната година, в случай че всичко върви по масло...

" Не мислете, че не сме дискутирали по тематиката, в противен случай. Даже си бяхме наумили да го създадем преди към година и половина, само че тогава пандемията ни попречи. Затвориха всичко, а ние искахме готино празненство с доста другари и работата отече. Но пък в този момент ще стане даже по-яко отпреди ", надява се Камелия.

Тя изяснява, че не насилва нещата и е наясно, че всичко си има своя миг, в който би трябвало да се случи. В Цветин била сигурна от дълго време и му вярвала даже повече, в сравнение с себе си, просто все не оставало време да мислят и за подписи и празненства.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР