Повече от 2 500 жени се съблякоха голи на един

...
Повече от 2 500 жени се съблякоха голи на един
Коментари Харесай

Над 2 500 жени се съблякоха голи в името на рекорда и борбата с рака

Повече от 2 500 дами се съблякоха голи на един от плажовете в Република Ирландия, с цел да подобрят международния връх за най-мащабно нудистко къпане в морето.

Плажът Магерамор, намиращ се на юг от град Уиклоу, беше определен за място на събитието, в което участваха единствено дами.



С дружни старания въодушевените участнички съумяха с лекост да счупят досегашния международен връх, вписан в книгата за върхове на Гинес. Той бе подложен през 2015 година в Австралия, когато 786 нудисти влязоха в океана, покрай град Пърт.



Участниците в актуалното голо къпане имаха и още една цел - доста по-важна от слагането на нов международен връх. Те набраха средства за щедрост.

Общо 2 505 дами бяха записани като участнички в годишното благотворително къпане на Магерамор, носещо звучното име "Събличай се и се потапяй " (Strip and Dip). Събраните от тях пари ще отидат в помощ на деца заболели от рак.



Благотворителното плуване за пръв път е извършено преди 5 години по самодейност на Диадре Федърстоун, лекувала се от рак на гърдата.

Превърнало се в традиция, нудисткото къпане всяка година чества триумфа на тези, победили рака и дава кураж на всеки, който продължава да се бори с подлото заболяване.



До в този момент, годишното голо къпане е набрало повече от 150 000 евро, отишли в помощ на деца заболели от рак. Тазгодишната самодейност ще подари събраните пари на Националната ирландска благотворителна организация за битка с рака при деца Aoibheann's Pink Tie, основана през 2010 година от родителите на момиче, умряло от подлата болест.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР