Повече от 1800 полета бяха отменени в САЩ заради силната

...
Повече от 1800 полета бяха отменени в САЩ заради силната
Коментари Харесай

Силна буря отмени хиляди полети в САЩ

Повече от 1800 полета бяха анулирани в Съединени американски щати поради мощната стихия, която се развихри от Тексас до Западна Вирджиния, съобщи Ройтерс.

Общо 1897 вътрешни и интернационалните полета са били анулирани, като отсрочените са 750. Това демонстрират данните на уеб страницата, проследяващ полетите FlightAware.

В изказване на Националната метеорологична работа на Съединени американски щати се споделя, че бурята ще продължи да основава рискови условия за напредване в Северен и Централен Тексас най-малко до четвъртък сутринта, като прибавя, че пасажерите към този момент са известени.

В Twitter Федералната авиационна администрация (FAA) предизвести, че пасажерите могат да чакат снежни условия в определине региони, измежду които и Далас, Форт Уърт и Мемфис, и това може да промени графика на полетите. 800 са анулираните полети на American Airlines и 501 - на нискотарифния транспортьор Southwest Airlines.

Последните анулирани полети бяха преди към месец, което заплаши проектите на доста американци по време на Коледните празници. Тогава Southwest имаше компликации поради неприятното време и бяха анулирани 16 700 полета. Авиокомпанията се оправда с остарелия си програмен продукт за графици на екипажа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР