Повече от 170 бивши бойци на Вагнер продължиха да служат

...
Повече от 170 бивши бойци на Вагнер продължиха да служат
Коментари Харесай

Кадиров обяви прехвърлянето на повече от 170 бивши бойци на „Вагнер” в „Ахмат”

Повече от 170 някогашни бойци на „ Вагнер ” продължиха да служат в специфичните сили на „ Ахмат ”. Това заяви в своя Telegram канал ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров.

" Бивши бойци на " Вагнер " минават да служат в елитните специфични сили " Ахмат ". В идната група, която е изявила предпочитание да продължи да служи в редовете на нашата част, има повече от 170 бойци, които имат обстойно опит в бойни дейности както на територията на Донбас и Украйна, по този начин и в други горещи точки “, написа Кадиров.

Според него сега тече огромно попълване на персоналния състав на специфичните сили на „ Ахмат ”.

" Между другото, бойците са подписвали контракти и са се прехвърляли в нашия отряд и преди. Но в този момент към момента приказваме за всеобщо попълване на персоналния състав. Сигурен съм, че други някогашни представители ще последват този образец и ще се причислят към редиците на специфичните елементи на „ Ахмат ”. Ние от наша страна единствено се радваме за това. Ние ще бъдем единно приятелско семейство, което ще се бори с враговете на Русия на територията на специфичната военна интервенция и ще пазиме нашата Родина с всичките си старания “, добави още Кадиров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР