Повече от 160 импресионистични творби на големите майстори ще бъдат

...
Повече от 160 импресионистични творби на големите майстори ще бъдат
Коментари Харесай

Повече от 160 импресионистични творби ще бъдат показани на изложба в Париж

Повече от 160 импресионистични произведения на огромните майстори ще бъдат показани на галерия в музея " Орсе " в Париж, заяви Агенция Франс Прес. Картини на Моне, Мане, Реноар, Сезан, Дега, Сисле, Моризо ще могат да бъдат видени на едно място във връзка 150 години от възникването на импресионизма.

Изложбата е под надпис " Париж 1874. Да открием импресионизма " и ще показа картини, рисунки, статуи, гравюри. Двайсет от творбите са предоставени от Националната художествена изложба във Вашингтон, която е съорганизатор на проявата.

Изложбата, която продължава от 26 март до 14 юли, ще бъде съпроводена и от прекарване във виртуална действителност. Дигиталните изображения ще останат до 11 август като една от атракциите за посетителите на Олимпийските игри в Париж. Виртуалната галерия ще дава опция на всеки да се придвижи във времето и мястото на първата галерия на импресионистите през 1874 година " Около 100 каски с очила за виртуална действителност са разполагаем на публиката. Пространството е с повърхност от 550 кв. м и може да одобри до 80 души по едно и също време. Посетителите ще могат да влизат на дребни групи от трима до шестима души ", афишират от музея " Орсе ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР