Повече от 130 деца от цялата страна, набор 2009 и

...
Повече от 130 деца от цялата страна, набор 2009 и
Коментари Харесай

Синът на Тервел Пулев и на Мариян Огнянов взеха участие в кастинга на Лудогорец

Повече от 130 деца от цялата страна, набор 2009 и 2008, се явиха за оповестения от тима на Лудогорец кастинг за млади гении. След акуратен разбор на показаното ще бъдат подбрани най-хубавите, които ще се причислят към Академията на клуба.

Кандидатите минаха през физически проби и игрови форми, с цел да потвърдят, че имат нужните заложби, умения и качества да станат част от школата на най-успешния план в българския футбол през последните години. Техните изяви бяха деликатно следени от треньорите на подрастващите в клуба.

„ Одобрените ще бъда известени персонално до края на юни. Благодаря на всички, които се явиха на нашия кастинг. На тези, които няма да бъдат привлечени в Академията на клуба, ще пожелая да не стопират да работят и да развиват качествата си. Най-важно е обаче да продължат да се занимават с футбол и да го обичат, тъй като е най-великата игра “, съобщи след края на кастинга шефът на детско-юношеската школа на „ орлите “ Радослав Комитов.

Синът на боксьора Тервел Пулев – Калоян бе впечатлен от видяното в базата на Академията на Лудогореца. Калоян Пулев бе един от младите гении, явили се на кастинг за детско-юношеската школа на Шампионите. Той акцентира, че на никое място в България няма толкоз положителни терени.



Първият българин с гол в групите на Шампионската лига Мариян Огнянов и синът му Даниел също дадоха висока оценка на изискванията в Лудогорец и клубната база. Даниел Огнянов бе измежду претендентите, явили се на днешния кастинг за асортимент на гении за Академията на „ орлите”.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР