Повече от 120 гръцки предприемачи трябва да се присъединят към

...
Повече от 120 гръцки предприемачи трябва да се присъединят към
Коментари Харесай

Ципрас “нахлува” със 120 бизнесмени в Скопие

Повече от 120 гръцки бизнесмени би трябвало да се причислят към гръцкия министър председател Алексис Ципрас по време на забележителната му аудиенция в Скопие във вторник, оповестяват от премиерския офис.

„ Нашата цел беше 70 или 80 бизнесмени и за наша огромна изненада, броят им надвиши 120 “, сподели Йоргос Стергиулис, президент на Enterprise Greece, написа newsbg.eu.

Това демонстрира, че към една трета от към 300 бизнесмени, които сега работят в Северна Македония, съпровождат премиера в прилежаща страна във вторник, с цел да разширят наличието си там.

Бизнес делегацията, съпровождаща гръцкия министър председател, показва „ всички браншове “, сподели Стергиулис, като включи измежду участниците енергийни, потребителски артикули, селскостопански артикули и пластмаси.

Около половината от делегацията са от северногръцкия район на Македония, сподели ръководителят на Enterprise Greece, като означи, че текстилните и алуминиевите производители са измежду показаните компании.

По-широкият стопански и политически климат ще играе роля в стимулирането на двустранното съдействие, добави той, като съобщи, че се чака двамата министър председатели да обсъдят въпроси като двойното данъчно облагане и вероятните данъчни облекчения за бизнеса.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР