Повече от 100 хиляди посетители отчетоха организаторите на първото изложение

...
Повече от 100 хиляди посетители отчетоха организаторите на първото изложение
Коментари Харесай

100 хиляди видяха над 30 електрически коли, скутери и велосипеди в София


Повече от 100 хиляди гости регистрираха уредниците на първото ревю за електрически автомобили у нас – Electro Mobility Expo 2018. На шоуто в Sofia Ring Mall бяха показани електрическите модели на 18 марки, в това число електрически коли, скутери,е-велосипеди и лекотоварни коли, както и разнородни зарядни станции. Сред електрическите автомобили бяха модели на Tesla S 75D, версия 2018, Jaguar i-Pace, Renault (Zoe и Twizy), Nissan Leaf, KIA, Volkswage (e-up), Hyundai, SIN CARS, лекотоварните METRO 500 и триколесните на Телком Инженеринг. Електрическите скутери и колела на INOKIM, ECOBIKE, JONWAY, Е-Mountain Bike привлякоха вниманието освен на младежите, а и на бизнеса. Зарядните станции на Legrand Electric и ЕЛПРОМ ЕМЗ Шабла демонстрираха, че зарядната инфраструктура може да се построява на разнообразни места.



Електрическата подвижност и развиването на технологиите, опазването на околната среда, капацитетът за нахлуване на на ниска цена и чист превоз, новите концепции за логистика и трафик бяха измежду тематиките на конференцията, която събра в Cine Grand специалисти, производители, разработчици и визионери, ангажирани с развиването на електромобилността в България.





„ Електрическата подвижност не бъдеще, тя е настояще. Този сегмент от пазара към този момент е доста цветен и това ни даде съображение да организираме ревю “, сподели ръководителят на плана Димитрина Христева. По думите й експозицията дава късмет на всички производители да покажат до каква степен са стигнали, а на хората - да видят новите технологии, да ги тестват и да ги изискат. „ За нас е значимо страната да поддържа развиването на този бранш, а публиката – да види смисъл да се обърне към продуктите, основани на електромобилност. Така се трансформира един пазар или се създадава нов “, добави Христева.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР