Повече от 100 двойки ще сключат брак в столицата днес.

...
Повече от 100 двойки ще сключат брак в столицата днес.
Коментари Харесай

Над 100 двойки ще сключат брак днес в София

Повече от 100 двойки ще сключат брак в столицата през днешния ден. Това е вторият взрив на сватби през месеца, предизвикан от специфичната дата, която съчета три осмици. Подредбата на числата символизира материално благоденствие.
Осмицата символизира парите и дава от всичко по доста - както положително, по този начин и неприятно - изясни нумерологът Ели Маринова. Точната прогноза обаче зависи от персоналните цифри на всеки човек, заяви организация КРОСС.
„ Осмицата е силата, огромните мащаби, всичко едро, огромно. Както един Еверест, който е голям, който се вижда от целия свят и е за образец, бих попитала младежите - по какъв начин се изкачва Еверест? Тук се изисква доста отговорност, овладяност, сомоконтрол, нареждане на цели “.
Според астролозите съботата не е подобаваща за бракосъчетания, тъй като това е денят на Сатурн, на който не е целесъобразно да се организират шумни тържества.
Петя Иванова и Георги Банов са измежду младоженците, които избират 18.08. за началото на своя взаимен живот. Вярват, че фамилното благополучие не зависи от датата, а от взаимоотношенията сред двамата съпрузи.
„ Ако вие се грижите за вашите връзки, поддържате връзка и се грижите за вашата обич, по този начин както се грижите за децата си, то тя ще цъфти, тя ще просъществува “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР