Повече от 100 души загинаха при терористичната атака в петък

...
Повече от 100 души загинаха при терористичната атака в петък
Коментари Харесай

Каспаров: Не им вярвайте, Путин стои зад този атентат

Повече от 100 души починаха при терористичната офанзива в петък в концертната зала на " Крокус Сити Хол “ покрай Москва в брутално закононарушение против човечеството. Много основни обстоятелства към момента са неразбираеми и бъдете сигурни, че те ще станат по-малко ясни, до момента в който Кремъл работи, с цел да употребява рецесията в страната и чужбина. Това написа в материал за The Wall Street Journal някогашният международен първенец по шахмат и критик на съветския президент Владимир Путин – Гари Каспаров.

Идвайки малко след последните му фиктивни избори, офанзивата даде мотив на диктатора Владимир Путин един ден откакто Кремъл разгласи за първи път, че Русия е в " състояние на война “ в Украйна.

Параноята е мое право по рождение, както и за всеки, роден в Съветския съюз. Но формалната история на Кремъл към този момент е безпорядък. В един от най-наблюдаваните градове на земята, където можете да бъдете задържан за 30 секунди, в случай че прошепнете " без война “, терористите продължиха офанзивата си повече от час и по-късно просто се отдалечиха.

ФСБ, съветската работа за държавна сигурност, твърди, че е арестувала четирима обвинени покрай Украйна, на една от най-укрепените граници в света.

Или обвинените фактически са отишли с кола до съветския съдружник Беларус, както сподели посланикът на тази страна в Русия? Като се има поради количеството материали и подготовка, нужни за нанасяне на толкоз доста вреди на място с размерите на малко село, необичайно е терористите ненадейно да се трансфорат в дилетанти, като носят таджикските си паспорти и се насочват към милитаризирана граница.

Всяко публично изказване от Кремъл и неговите пропагандисти ще бъде неистина, с подхвърлени няколко полуистини. Това е надзорен инстикт на положението на сигурността, чийто артикул е господин Путин. Както постоянно споделям, имам вяра в случайностите, само че имам вяра и в Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Г-н Путин яростно отхвърли предизвестията от посолството на Съединени американски щати на 7 март и 18 март за евентуална терористична офанзива в концертна зала в Москва. (Как схванаха Съединени американски щати? Дали бяха източници в " Ислямска страна “ или, както допускам, къртици във ФСБ?) След това, на 22 март, господин Путин издаде заповеди да бъдат мобилизирани още стотици хиляди руснаци за неговата завоевателна война против Украйна.

Преди двадесет и пет години, когато тогавашният министър-председател Путин се нуждаеше от платформа за своята президентска акция, серия от терористични атентати в жилища в Русия сложи началото на Втората чеченска война. Изложих множеството доказателства, че това са офанзиви под подправен байрак, инсценирани от ФСБ, в моята книга от 2015 година Winter Is Coming. Това е постъпка, толкоз шокираща, че е мъчно да се повярва - до момента в който не осъзнаете какъв човек е господин Путин. Няма алергия към кръв, съветска или каквато и да е друга, в случай че проливането ѝ спомага за задачите му.

Преди двадесет и пет години господин Путин сграбчи властта, като извърши всеобщи убийства в Чечня. Днес, с вярата да остане на власт, господин Путин прави всеобщи убийства в Украйна.

Слабостта на Запада предизвиква съветската ескалация. Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан преди малко беше в Киев, само че вместо да помогне на Украйна да се пребори с ежедневните съветски офанзиви против нейната енергийна инфраструктура посредством доставка на оръжия, той явно беше там, с цел да обезсърчи Украйна да направи същото с Русия. В петък Financial Times заяви, че Съединени американски щати са притиснали Украйна да не нападна съветската петролна инфраструктура от боязън от повишение на световните цени на газа – което може да навреди на възможностите за преизбиране на президента Байдън. Руските въздушни сили опустошават Украйна, тъй като Америка даде обещание на Украйна F-16, само че споделя, че образованието на водачите лишава прекалено много време. Миналата седмица администрацията на господин Байдън даже наложи несъгласие на изказване на Групата на седемте, осъждащо подправените избори в Русия.

Всичко това подсказва, че господин Байдън се опасява повече от съветското проваляне, в сравнение с от съветската победа. Както документирах през август, това е продължение на измяната на либерален съдружник и на американските ползи в региона на сигурността.

Това е нерешителен нов международен ред. Белият дом е ангажиран да споделя на Украйна къде не може да стреля и да споделя на Израел къде не може да лови терористи. Вместо да обезпечи водачество за сливане на демократичните съдружници против диктаторите, администрацията на господин Байдън слага ограничавания на съдружниците на Америка, с цел да отбрани враговете на Америка. Не е нужно да се чудите какво мислят Тайван и Китай за потъването на Америка в бездейност.

Републиканското възпрепятстване на помощта за Украйна е презряно, само че господин Байдън не може да го употребява, с цел да извини личното си политиканстване и безучастие. Америка има най-големия боен боеприпас, прочут на индивида, само че той ръждясва в складовете, до момента в който украинците умират. Хари Труман трябваше да се изправи против Сталин и сподели, че дружно с него стопират и доларите. Г-н Байдън споделя, че парите стопират до представителя Майк Джонсън. Доналд Тръмп заплашва с изолационизъм в речи и изявления в обществените медии; Г-н Байдън трансформира изолационизма в действителност, като отхвърля да се опълчи на диктаторите или на личната си вътрешна съпротива.

Г-н Байдън се отдръпна от Афганистан, а Русия нахлу в Украйна. Той се отдръпна от Украйна и ХАМАС стартира война против Израел. Слабостта провокира експанзия.

Г-н Путин има вяра, че се нуждае от непрекъсната война, с цел да се задържи на власт. Той основава условия за по-нататъшна радикализация на съветското население и за осъществяване на новите му мобилизационни заповеди. До лятото новобранците ще бъдат на фронтовата линия в Украйна. Украйна не може да оцелее тази година, в случай че американските водачи не създадат това, което е вярно, вместо това, което считат за политически оправдано.

Като всички диктатори, господин Путин се отличава с отвличането на вниманието от своите закононарушения. Атаката на Москва ще отвлече международното внимание от войната му против Украйна, само че въобще няма да го разсее. Скърбим за всеки почтен живот, загубен в Москва, само че действаме и за спасяването на идващия в Украйна.

Ако обвинен сериен палач е на независимост, първото нещо, което би трябвало да извършите, когато има ликвидиране, е да ревизирате алибито му. Г-н Путин е упрекнат за военни закононарушения и кървавото му досие го прави обвинен №1. Не може да има обща идея против тероризма с Русия, когато най-завършеният терорист в света ръководи Кремъл.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР