Повече от 10 години след спечелване на титлата Мис България

...
Повече от 10 години след спечелване на титлата Мис България
Коментари Харесай

Миските Роси Иванова и Наталия Гуркова - ненадминати по красота и класа до днес!

Повече от 10 години след продобиване на купата " Мис България " от Роси Иванова и 20 години откакто Наталия Гуркова се окачи с короната към момента двете хубавици са ненадминати по хубост в България.

Макар да са по-възрастни от актуалните носителки на купите " Мис Плеймейт " и " Мис България ", към момента не е открита миска, която да завоюва публичното утвърждение по този начин, както Иванова и Гуркова. Наскоро Наталия имаше рожден ден и по този мотив колежката й Роси я поздрави в своя инстаграм профил, а мненията след рождения ден не закъсняха. Феновете на състезанията за хубост незабавно означиха, че двете хубавици наподобяват в пъти по-млади и красиви от актуалните носителки на трофеи - Тамара Георгиева и Нора Недкова.

Грацията на Наталия и Роси им печели популярност и през днешния ден, повече от 10 години откакто завоюваха купата, за разлика от актуалните миски- еднодневки. Животът на Наталия е прочут, Гуркова е омъжена за богат сръбски предприемач, от който има деца. Говори се, че сърбинът е търговец на диаманти. Около Роси Иванова, обаче постоянно са бушували тайнства и клюки. Най-красивата " Мис България " е забърквана с не един и двама мъже, мина през вести за наркозависимост, които бяха отречени, към момента няма деца, само че до скоро й бе преписвана връзка с гръцкия артист - Никос Вертис.

Наталия към този момент не живее в България и относително по-рядко се засича на всемирски събития . Роси Иванова продължава с времето да държи позицията си на най-търсен модел за ревюта и през днешния ден също взе участие в дефилета и музикални клипове, измежду които последната ария на Анелия - " Зоопарк ". За съпоставяне Нора и Тамара намират място единствено в жълтите вестници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР