Повече от 10 дни цяла Великобритания се вълнува от съдбата

...
Повече от 10 дни цяла Великобритания се вълнува от съдбата
Коментари Харесай

Покъртителна трагедия с 15-годишна ученичка, потънала безследно в джунглите на Малайзия

Повече от 10 дни цяла Англия се вълнува от ориста на 15-годишната ученичка Нора Куоирин, която изчезна в джунглите на Малайзия. Тя била оповестена за изчезнала на 4 август по време на фамилна отмора в еко курорт, оповестява „ Дейли Мейл “.

Сутринта в този ден родителите ѝ се събудили и намерили прозореца на жилището отворен, а щерка ѝ я нямало. Тя е със специфични просветителни потребности.



Организирано беше 10-дневно търсене, в което бяха включени служители на реда, доброволци, полицейски кучета и хеликоптери. След 10 дни тялото ѝ беше намерено на към 2,5 км от курорта покрай далечен водопад в джунглата.

Първоначално се считаше, че тя била отвлечена, тъй като била открита гола и излязла от жилището единствено по долни дрехи. А този регион бил претърсван преди този момент и нищо не било намерено.



Аутопсията, обаче, разкри ужасяващата истина. В продължение на седмица Нора се скитала сама из джунглата, до момента в който траела избавителната интервенция. Тя умряла от безсилие и стрес.

Предполага се, че се е доближила до водопада, с цел да пие вода.



По тялото ѝ не са открити следи от принуждение или полови закононарушения. Има разкъсвания на вътрешните органи, породени от напрежението поради обстоятелството, че не е яла нищо с дни.



От полицията в Малайзия оповестиха, че Нора евентуално е умряла 2-3 дни преди тялото ѝ да бъде открито. Това значи, че е бил сама в джунглата 6-7 дни.



Семейството на британката излезе с публично известие, в което благодари на всички, взели участие в издирването.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР