Повече от 10 000 души са посетили ледената пързалка в

...
Повече от 10 000 души са посетили ледената пързалка в
Коментари Харесай

Над 10 000 души са посетили за месец и половина ледената пързалка в Русе

Повече от 10 000 души са посетили ледената пързалка в Русе за месец и половина. Това заяви за Българска телеграфна агенция шефът на общинската фондация "Русе - град на свободния дух " Елена Минкова.

Сред посетителите главно са възпитаници и студенти, както и деца на възраст от четири до седем години.

Минкова изясни, че ледената пързалка е желано място за развлечение и от възрастните, като някои от тях имат и абонаментни карти.

Ледената пързалка е с повърхност 450 кв. м и е ситуирана на пл. "Света Троица " - пред постройката на Русенската опера. С нея е обвързвана богата и разнообразна стратегия, готова от общината и от фондация "Русе - град на свободния дух ".

Пързалката е била хазаин на показателен мач на детския тим по хокей на ЦСКА, проведен е и кънкифест, както и игри на лед с обичани приказни герои.

Развлекателната стратегия през този месец включва мини съревнование по некласически кърлинг, както и "Снежни игри с Ледчо и Панда ". Ще има и концерти - на Маги Джанаварова и на Дара. Те ще се състоят пред експозицията с ледените фигури.
Минкова осведоми, че интернационалният фестивал на ледените статуи и пързалката ще бъдат закрити на 14 февруари тази година с концерт на група "Обичайните обвинени ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР