Повече от 1 милион британци се подписаха в петицията срещу

...
Повече от 1 милион британци се подписаха в петицията срещу
Коментари Харесай

Петицията срещу решението за спиране на британския парламент събра 1 милион подписа за часове

Повече от 1 милион британци се подписаха в петицията против прекъсването на работата на Народното събрание през септември, съобщи БГНЕС.
Петицията беше стартирана часове, откакто министър председателят Борис Джонсън изиска от кралица Елизабет Втора да анулира съвещанията от началото на септември доникъде на октомври, с което се лимитират опциите на английското национално заседание да отсрочи Brexit. Подобна петиция би трябвало да събере 100 хиляди подписа, с цел да провокира спор в Народното събрание, който е по-скоро алегоричен.
Петиция за анулацията на Brexit събра 6,1 милиона подписа по-рано тази година. Това не промени с нищо проектите на държавното управление. А Борис Джонсън се закани, че ще извади страната от Европейския съюз на 31 октомври, без значение дали има договорка за изискванията на раздялата или не.
В референдума от 2016 година, с който се реши да има Brexit, резултатите бяха 17,4 милиона " за " овакантяване на Европейски Съюз и 16,1 милиона " срещу ".
Проучване на YouGov в сряда обаче сподели, че 47 % от британците не утвърждават хода на Борис Джонсън да анулира парламентарните съвещания. В поддръжка на концепцията се изричат 27 %, а 26 % споделят, че нямат мнение по въпроса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР