Повече от 1,5 милиона пациенти са чакали 12 часа или

...
Повече от 1,5 милиона пациенти са чакали 12 часа или
Коментари Харесай

Кризата на NHS показва, че повече от 1,5 милиона души чакат 12 часа в спешното отделение за една година

Повече от 1,5 милиона пациенти са чакали 12 часа или повече след идването си в незабавното поделение в Англия през последната година.

Болничните шефове нощес предизвестиха, че министрите би трябвало незабавно да изготвят проект за поправяне на пренатоварената здравна работа.

Цифрите, разкрити от либералдемократите, демонстрират, че 1 540 945 души са чакали 12 часа, преди да бъдат признати, преместени или изписан през 12-те месеца до края на предишния месец. Това се равнява на съвсем един на всеки 10 (9,6%) пациенти, пет пъти по-високо от условието на NHS, че не повече от 2% от пациентите би трябвало да чакат 12 часа или повече от момента на идването си в А&Е.

Миналия месец се следиха най-лошите числа с рекордните 177 805, изправени пред незабавна помощ, чакащи по-дълго от това време, което работи при 12,4% от пациентите. В лечебните заведения за образование в Блекпул над един на всеки четирима (26,3%) пациенти през януари са се сблъскали със закъснения в незабавната помощ с 12 часа или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР