Повече опари винаги са добра новина, но успехът за гражданите

...
Повече опари винаги са добра новина, но успехът за гражданите
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Важното е парите от Европа да не отидат в корумпирани бизнесмени

„ Повече опари постоянно са добра вест, само че триумфът за жителите се мери с това, дали ще стигнат до всички и ще усетят ли промени в стопанската система.
Няма да свършат работа, в случай че отидат в корумпирани предприемачи “. Това съобщи някогашният енергиен министър Трайчо Трайков пред bTV.
„ За американските наказания чухме преди няколко дни от Майк Помпео. Основният швейцарско-холандски реализатор напусна „ Северен поток “. Увеличаването на въздействието на Русия посредством газови планове ще повлияе на страните в Европа в политически и боен проект. Предстои да забележим какво ще се случи с „ Турски поток “.
Правителството много време заобикаля термина „ Балкански поток “, което в действителност не е разширение на газовата мрежа, а пренос на съветски газ в Европа. Ако няма газ от Русия, има от къде да пристигна газ.
Ангажиментът на държавното управление с Русия е толкоз огромен, че в пика на пандемията инфектирани с ковид италианци идваха да строят „ Балкански поток “. Тези 3 милиарда лв., които харчим за тръбите до Сърбия, можеха да отидат за нови енергийни технологии “, сподели още Трайков.
„ Съобщението на американското посолство беше доста витиевато и всеки го разяснява по собствен метод. Този митинг беше разпален от превъзходната акция на „ Да, България “. На идващия ден основният прокурор изля туба с бензин с акцията в президентството.
Хора като Данаил Кирилов продължиха да хвърлят съчки в профил. Бях оневинен по делото за EVN и съдът потвърди, че в това, в което ме упрекват, не е закононарушение “, добави Трайчо Трайков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР