Повече храсти, отколкото чаршафи, са мачкали в риалитито Игри на

...
Повече храсти, отколкото чаршафи, са мачкали в риалитито Игри на
Коментари Харесай

Шамар! Победителят в "Игрите" Иван Рълев призна: Да, повъргалях се с Денислава, стига ми!

Повече шубраци, в сравнение с чаршафи, са мачкали в риалитито " Игри на волята " Иван Рълев и Денислава Велкова. Тук към този момент няма шест-пет, тъй като самият победител във формата го призна по време на подкаста на предаването.

Направи усещане, че Рълев се подсмихва необичайно, да не кажем иронично и присмехулно, на въпросите за него и Денислава, само че призна, че са имали връзка. Всъщност и той самият изясни, че " връзка " е прекомерно мощно да се каже, тъй като тяхното било по-скоро развлечение със с*кс.

" Да, повъргаляхме се малко, както се споделя, разтушихме се, само че до такава степен. Не мога да дефинира какви са ни връзките сега с Денислава и дали имаме такива въобще. По-скоро ми стига. В действителния живот на открито бих желал в действителност свястна и сериозна другарка, жена, която да обичам ", надява се Рълев.

Думите му надали са очаровали Денито, която също призна, че все още е свободна и си търси мъж със светла коса, тъй като такива ги харесвала повече. Е, несъмнено, това не й попречи да " опука " и " брюнетите " Кристиан Кирилов, Мастагарков, че и Мартин Николов - Елвиса, само че щом е за малко, кой ти гледа боята...

" Тази Велкова в случай че не се стегне и не стартира да се държи като стойностен човек, не виждаме кой съответен мъж ще й се върже ", разясняват фенове в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мартин Николов Елвиса Денислава Велкова Иван Рълев Елвиса Игри на волята Кристиан Кирилов Мастагарков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР