Повече хора може да имат право да използват синя значка,

...
Повече хора може да имат право да използват синя значка,
Коментари Харесай

Може автоматично да се квалифицирате за схемата със синя значка - пълен списък на включените

Повече хора може да имат право да употребяват синя значка, в сравнение с в началото си мислят - защото не всички автоматизирано дават отговор на условията.

Някои хората ще би трябвало да отидат на оценка на подвижността и да се срещнат със здравен експерт, с цел да получат своята синя значка, до момента в който други автоматизирано се класират.

Те оказват помощ на хора с физически увреждания или здравословни проблеми да паркират по-близо до мястото, където би трябвало да отидат, като търговски центрове и супермаркети. Те могат да се употребяват в чужбина, макар че след Brexit държавното управление на Обединеното кралство сега договаря кои страни от Европейски Съюз ще ги одобряват. Притежател на синя значка, пътуващ като водач или пасажер, може да паркира гратис тук-там за паркиране за инвалиди и може да бъдете освободени от други ограничавания за паркиране.

Но тези със скрити болести, в това число деменция, аутизъм или болест на Паркинсон, може да можете да получите и Синя значка. Първоначално те би трябвало да пос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР