Повече хора искат да се чувстват наистина специални всеки ден.

...
Повече хора искат да се чувстват наистина специални всеки ден.
Коментари Харесай

Когато ти подарят... лама за рождения ден

Повече хора желаят да се усещат в действителност специфични всеки ден. Но от време на време това не е допустимо и тези стремежи се лимитират до деня, в който имат рожден ден.
 Кевин Харт, Borderlands и формата, в която е влезнал за кино лентата
От комедиант до нацепена екшън звезда

Кевин Харт не стопира да изненадва

Хубаво е рожденикът да бъде обгрижван и гален с всякакви дарове, само че от време на време нещата могат да излязат отвън надзор. И тук приказваме много безусловно.

Пред седмица Кевин Харт навърши 42 години и празненствата несъмнено са били забележителни. Е, няма по какъв начин да знаем това, само че пък знаем, че незабравим е подаръкът, който артистът е получил от Ник Кенън.

Незнайно за какво Кенън е решил да подари на Харт... лама. Но някоя голяма плюшена играчка, а напълно същинско животно. От фотография в профила на Кевин Харт в Instagra виждаме, че с ламата са почти на една височина и даже гледат ядосано.

В малко видео пък се вижда по какъв начин артистът се пробва да разноски новия си домакински любим, до момента в който всички към него се опасяват огромното храчене да не стартира. Кевин Харт пък се закани, че ще му подари орангутан...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР