Повече евросредства за бизнеса, създаване на силна програма за развитие

...
Повече евросредства за бизнеса, създаване на силна програма за развитие
Коментари Харесай

ГЕРБ обясни за какво ще се бори в следващия Европейски парламент

Повече евросредства за бизнеса, основаване на мощна стратегия за развиване на селските региони, развиване на кохезионната политика, еврозоната, газовата връзка с Гърция, усилване на отбранителния съюз, битка с подправените вести, увеличение на учителските заплати и битка с неграмотността, еднакъв достъп до опазване на здравето. Това са главните цели в платформата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идните европейски избори, съобщи в. " 24 часа ".
Лидерът на листата Мария Габриел заключи визията на ГЕРБ по този начин - унищожаване на подправени сметки, включване на медийна просветеност в образователните стратегии, както и образования за сигурност онлайн, основаване на европейска платформа за битка с дезинформацията, възстановяване на достъпа до високоскоростен интернет, създаване на система за безвъзмезден безжичен интернет на всички места в страните от Европейски Съюз за по-добра съгласуваност сред бизнеса и хората, както и основаване на европейски център за киберсигурност и европейски суперкомпютър.
Евродепутатът Андрей Новаков пък не се съгласи, че след 2020 година евросредствата за България ще намалеят - поради ограничение на кохезионните фондове, защото се допуска, че българската стопанска система към този момент би трябвало да е настигнала средноевропейското равнище. Бюджетът на България ще е 18 милиарда лв. и ще бъдат увеличени средствата за земеделие, а дребните обитаеми места ще разполагат с 5 милиарда лева за развиване на селските региони, уточни Новаков.
С 85% да се усили финансирането от Европейски Съюз за най-бедните региони посочи като приоритет Лиляна Павлова. Обединяване на енергийните пазари и основаване на газова борса уточни Жечо Станков. По-голяма поддръжка на младите фермери даде обещание Марин Захариев. България в Шенген, засилен продан сред полицейските служби, общоевропейска тактика за битка с корупцията, нарастване на парите за защита са измежду целите в региона на защитата, заключи евродепутатът Емил Радев. А различен евродепутат - Андрей Ковачев, разгласи присъединителния развой на Западните Балкани, положителното съдействие с Турция и отбраната на българските общности зад граница за цели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР