Повече дисциплина и контрол на територията на област Видин е

...
Повече дисциплина и контрол на територията на област Видин е
Коментари Харесай

Видинският кризисен щаб е препоръчал повече дисциплина и контрол на територията на областта

Повече дисциплинираност и надзор на територията на област Видин е предложил Кризисният щаб по отношение на всекидневно завишаващата се заболяемост от COVID-19 и неговите разновидности, оповестяват от Областната администрация в дунавския град, съобщи Българска телеграфна агенция. Председател на Кризисния щаб е регионалният шеф Любен Иванов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30095
Средно към 100 индивида дневно са новозаразените с COVID-19 в област Видин. Индексът на смъртност е 7,4 на 100 като данните бележат понижение. Здравните експерти, на регионално равнище, регистрират висок брой инфектирани и повишаване на броя на приетите в болница.

Данните бяха изнесени на съвещание на Областен спешен щаб на Област Видин за битка с COVID-19, прецизират от Областната администрация.

Всеки трети в региона - 33,4 на 100 от популацията, има някаква форма на отбрана против ковид. 11,3 на 100 от хората в района са преболедували, 22,1 на 100 са имунизираните със приключен имунизационен курс, а всеки трети от имунизираните е с сложена бустерна доза. Директорът на МБАЛ " Света Петка " доктор Ивета Найденова е съобщила, че все още 37 са заетите кревати в Коронавирус отделението, като потенциалът е 92.

Крисизният щаб e предложил на всичките 11 общини на територията на област Видин да бъдат още по-активни в контрола по съблюдаване на противоепидемичните ограничения, още по-голяма дисциплинираност, наложително носене на маска в закрити пространства, стерилизация на ръцете и обществена отдалеченост, прецизират в прессъобщението си от Областната администрация.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30095  Русия означи нов връх в броя на инфектираните с COVID-19 за втори следващ ден Русия означи нов връх в броя на инфектираните с COVID-19 за втори следващ ден  В Благоевградско стягат Коронавирус ограниченията - учениците от 5 до 12 клас минават на онлайн образование В Благоевградско стягат Коронавирус ограниченията - учениците от 5 до 12 клас минават на онлайн образование  Лекарства за артрит може да намалят успеваемостта на имунизациите против COVID-19 Лекарства за артрит може да намалят успеваемостта на имунизациите против COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР