Повече данни от социологически проучвания по важни въпроси ще обогатяват

...
Повече данни от социологически проучвания по важни въпроси ще обогатяват
Коментари Харесай

Референдум се завръща в ефира на БНТ

Повече данни от социологически изследвания по значими въпроси ще обогатяват полемиките в студиото

От 14 септември в ефира на Българската национална телевизия се завръща публицистичното предаване „ Референдум " с водещ Добрина Чешмеджиева. Форматът остава непокътната територия за полемики и диспути по значимите тематики за обществото всеки вторник в 21:00 часа.

От този сезон от време на време в „ Референдум " ще бъдат представяни разширени социологически изследвания по значими тематики, готови от екипа на организация „ Алфа рисърч ".

В първото за сезона издание на „ Реферундум " на фокус е настоящата политическа обстановка. В ефира на Българска национална телевизия ще видите каква оценка дава обществото на работата на партиите в последния парламент, икономическата, здравната или политическата рецесия са по-голямо предизвикателство за страната ни. Ще видите по какъв начин считат да гласоподават хората на идните избори и дали чакат идващият парламент да излъчи устойчиво държавно управление.
Дискусията в студиото ще бъде обогатена, посредством даване на повече данни и елементи по значим за всички въпрос, а феновете ще могат да се срещнат по-задълбочено с настройките на обществото.

Предаването „ Референдум " ще продължи да разчита на дейното присъединяване на феновете, чиито въпроси са част от дебатите всеки вторник в 21:00 часа и онлайн във Фейсбук страницата на предаването.

Гледайте „ Референдум " всеки вторник от 21:00 часа по Българска национална телевизия 1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР