Повдигнато е обвинение на жената, изоставила детето си в столичния

...
Повдигнато е обвинение на жената, изоставила детето си в столичния
Коментари Харесай

Обвиниха майката, изоставила детето си в София

Повдигнато е обвиняване на дамата, изоставила детето си в столичния Западен парк предходната седмица. Тя е арестувана за период от 72 часа. Това излиза наяве от известие на прокуратурата.

Откриха изоставено малко дете в „ Западен парк ” в София

В обедните часове в петък Юлия Василева оставила детето си, което е на година и половина, без контрол и задоволителна грижа в столичния Западен парк. По този метод тя е основала заплаха за неговото физическо развиване, защото детето е било изоставено единствено, на земята, безпомощно с оглед възрастта му, без храна и вода.

Откриха кои са родителите на изоставеното в София дете

По това обвиняване Наказателният кодекс планува санкции „ отнемане от независимост “ до 3 години и „ публично неодобрение “.

Майката, изоставила бебето си, излъгала, че ще го даде на обществени грижи

Момиченцето е в положително здравословно положение. През почивните дни стана ясно, че майката е на 18 години, разграничена е с бащата, има още едно дете от различен мъж, и пред близки е декларирала желание да даде бебето за развъждане. Бащата на детето съобщи, че желае да се грижи за щерка си.

За по-малко от месец това е вторият случай на изоставено бебе в столицата. В края на юли жена остави детето си на площадка в квартал " Младост ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР