Повдигнати са обвинения на съпругата и тъщата на открития на

...
Повдигнати са обвинения на съпругата и тъщата на открития на
Коментари Харесай

ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА МЪЖА НА ВИТОША: Бил е удушен заради спор за родителски права над дете

Повдигнати са обвинявания на брачната половинка и тъщата на открития на Витоша мъртъв мъж. Очаква се през днешния ден съдът да изиска тяхното непрекъснато задържане, осведоми Нова телевизия.

Тялото на Пейо Пеев беше открито в опожарена кола в гориста околност край хижа „ Алеко”. Освен жена му Габриела, с която били в бракоразвод, бяха арестувани нейните родители и още един мъж.

Основната версия за убийството е фамилен спор. Предполага се, че разногласието е бил за родителските права на дете. По първична информация, убитият мъж е бил в процедура на бракоразвод.

Първоначалните огледи са посочили, че мъжът е умрял в резултат на задушаване. Предстои обаче аутопсия, която да откри точната причина за гибелта.

След като е бил удушен, трупът е пренесен с автомобила в отдалечена околност и са направени опити за изтриване на следите посредством пожар. Дрехите на убития са обгорели.

Жертвата била удушена преди трупът да бъде изместен. Предполага се, че палежът е тенденциозен за да се прикрият следите от закононарушението.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР