Повдигнаха обвинения на трима мъже за разпространение на наркотици, съобщи

...
Повдигнаха обвинения на трима мъже за разпространение на наркотици, съобщи
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на трима мъже за разпространение на наркотици във Варна

Повдигнаха обвинявания на трима мъже за разпространяване на опиати , заяви Окръжна прокуратура - Варна.

Обвиняемите са арестувани при профилирана полицейска интервенция по противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции на 13 май. До реализацията й се стига след договорка, при която били продадени опиати на двама младежи от Разград.

В хода на работата по случая са осъществени претърсвания на общо 9 адреса и леки автомобила във Варна. Иззети са общо 50,33 грама кокаин, 338,18 грама хероин, 54,7 грама метамфетамин и малко количество хашиш. Намерени са конфискувани също електронни везни и огромна сума пари в друга валута.

Тримата мъже - 45-годишния И.П., 46-годишния К.П. и 47-годишния В.Д. - за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането им пред съда за установяване на мярка за неотклонение.

Единият от мъжете - К.П. - към този момент е осъждан за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати.

Работата по документиране и доказване на осъщественото закононарушение продължава под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура - Варна. Предстои в съда да бъдат импортирани претенции за задържане под стража на тримата мъже.
 Разбиха нарколаборатория в Бургас
Разбиха нарколаборатория в Бургас

Задържан е 38-годишен мъж с влезнала в действие присъда
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР