Повдигнаха обвинение на мъжа, ранил двама младежи с нож в

...
Повдигнаха обвинение на мъжа, ранил двама младежи с нож в
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъжа, ранил двама с нож в Кюстендил

Повдигнаха обвиняване на мъжа, ранил двама младежи с нож в Кюстендил, оповестиха за " Фокус “ от Районна прокуратура – Кюстендил. Досъдебното произвеждане е за осъществено закононарушение – нанасяна не междинна телесна щета.

Установено е, че на публично място – кръстовище в Кюстендил, формирано от улиците " Неофит Рилски “ и " Хан Крум “, е зародило словесно сдърпване сред арестувания мъж и четирима младежи. Задържаният е извадил нож и е нанесъл два удара с навлизане в гръдната празнина на единия юноша, както и един удар, без навлизане, на различен. Останалите две лица не са били наранени.

Прободеният е настанен с заплаха за живота в болнично заведение, а другият юноша е оставен под наблюдаване. Извършителят е притеглен в качеството на обвинен за осъщественото закононарушение, а през днешния ден в Районен съд – Кюстендил е импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “.

Към момента се обяснява фактическата конюнктура и се разпитват очевидци. Иззети са записи от камери за видеонаблюдение. Назначени са видео-техническа, химическа и съдебно-медицинска експертизи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР