Повдигнаха обвинение на четиримата мъже,на мобилен оператор в София. Припомняме, в

...
Повдигнаха обвинение на четиримата мъже,на мобилен оператор в София.
Припомняме, в
Коментари Харесай

Обвиниха четиримата, заловени при обир на офис в София

Повдигнаха обвиняване на четиримата мъже,на мобилен оператор в София.

Припомняме, в 04.30 часа през днешния ден на ул. " Тодорини кукли " в столицата подсъдимите разрушили входна стъклена врата на търговски център и още една на офис на мобилен оператор, откраднали 32 комплекта слушалки, 6 смарт часовника, 5 мобилни телефона, 11 комплекта, съдържащи телефон и аксесоар, зарядно устройство, 2 кутии със слушалки и 1 кутия с електронно устройство. Докато трима от тях били в офиса, четвъртият стоял настрана от комерсиалния център, давал им инструкции по радиостанция и следил за полиция.

За осъществяване на кражбата е употребен лек автомобил с сложени на него регистрационни табели от друго транспортно средство.
 Арестуваха четирима, пробвали да ограбят офис в София Обновена
Арестуваха четирима, пробвали да ограбят офис в София

Двама от нарушителите са хванати на мястото на престъплението

По отношение на единия от обвинените закононарушението е осъществено в изискванията на повторност, откакто е бил наказан с влезнала в действие присъда за идентично действие, а при различен - при изискванията на рисков рецидив, откакто е бил осъждан дейно за тежко съзнателно закононарушение на " отнемане от независимост " не по-малко от една година.

Предвид заплахата четиримата да извършат ново закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането им за период до 72 часа.

Предстои прокуратурата да изиска непрекъснат арест по отношение на тях.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР