Повдигнаха обвинение на четирима, Подсъдимите са на 22, 27, 28

...
Повдигнаха обвинение на четирима, Подсъдимите са на 22, 27, 28
Коментари Харесай

Обвиниха четиримата, отвлекли и пребили мъж в Гърмен

Повдигнаха обвиняване на четирима,

Подсъдимите са на 22, 27, 28 и 29 години.

Установено е, че към 16,30 часа на 14 декември в сблагоевградското село 31-годишният пострадал е бил качен принудително в лек автомобил от четирима маскирани. Веднага му е бил лишен телефона. На към километър след Гоце Делчев, по пътя за местността Папаз Чаир, наоколо до язовир, мъжът бил свален от колата и му бил нанесен побой. Пострадалият съумял да избяга и скочил в язовира.

Извършителите на закононарушението напуснали местопроизшествието, като през това време потърпевшият излязъл от водата и потърсил помощ в намиращата се наоколо вила . За случилото се бил подаден сигнал на телефон 112.
 Отвлякоха и пребиха мъж, уговорил си среща с момиче в Благоевградско
Отвлякоха и пребиха мъж, уговорил си среща с момиче в Благоевградско

Двама души са арестувани

При следствието причинителите са били открити - те са четирима мъже от Петрич. Трима от тях били арестувани от полицейските чиновници, а четвъртият се предал два дни след закононарушението. Събрани са доказателства, сочещи за обосновано съмнение за авторството на действието. Направен е оглед на местопроизшествието. Разпитани са очевидци и потърпевшият.

Четиримата са привлечени в качеството на обвинени и са арестувани за период до 72 часа.

Предстои съдът да прегледа импортираното от прокуратурата искане за непрекъснат арест по отношение на тях. Налице е действителна заплаха от укриване и осъществяване на закононарушение, защото трима от обвинените са със правосъдно минало.

За закононарушението, в което са упрекнати, законът планува наказване " отнемане от независимост " от 7 до 15 години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР