Повдигнаха обвинение на 23-годишния мъж, нанесъл на таксиметровия шофьор в

...
Повдигнаха обвинение на 23-годишния мъж, нанесъл на таксиметровия шофьор в
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъжа, нанесъл смъртоносен побой на таксиметровия шофьор


Повдигнаха обвиняване на 23-годишния мъж, нанесъл на таксиметровия водач в софийския квартал „ Разсадника “, оповестиха от Софийска градска прокуратура.

Физическата разпра е провокирана от спор за влизане в еднопосочна улица. По данни на Министерство на вътрешните работи арестуваният мъж има престъпна демонстрация за шофиране след приложимост на алкохол.

В началния стадий на следствието са осъществени оглед на местопрестъпление, назначена е съдебномедицинска експертиза за изясняване на повода за гибелта на умрелия, разпитите на очевидци са траяли и през нощта. През нощта е осъществено и претършуване на лек автомобил, като протоколът е импортиран в съда с искане на СГП за утвърждението му.

Досъдебното произвеждане е формирано в изискванията на необходимост.

След запознаване със събраните доказателства, наблюдаващият прокурор е решил, че те са задоволителни за привличане на обвинения Й.И. към наказателна отговорност. Обвинението по отношение на него е за това, че на 8 октомври към 18:30 ч. - 19:00 ч. в гр. София, ж.к. „ Разсадника-Коньовица “, в карето сред ул. „ Методи Патчев “, ул. „ Хъшове “ и ул. „ Рибен буквар “ нанесъл удари на 34-годишния Х. Й., с което по несъобразителност предизвикал гибелта му в резултат на съзнателно нанесена на Х. Й. телесна щета.

С разпореждане на прокурор в СГП обвиненият е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде взето решение по отношение на мярката за неотклонение на обвинения.

Предстои да се съберат свидетелски показания, материални доказателства, както и да се назначат редица експертизи.

През цялата нощ близки и родственици на жертвата препречиха пътя на бул. " Тодор Александров ". Братът на таксиметровия водач съобщи пред bTV, че желае пожизнен затвор за причинителя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР