Повдигат обвинение срещу компроментирания директор на видинския музей Десислава Цветанова

...
Повдигат обвинение срещу компроментирания директор на видинския музей Десислава Цветанова
Коментари Харесай

Повдигат обвинение срещу компроментирания директор на музея във Видин Десислава Цветанова, гледала канабис

Повдигат обвиняване против компроментирания шеф на видинския музей Десислава Цветанова за развъждане на канабис, научи организация BulNews.
Установени са задоволително доказателства, с цел да се повдигне обвиняване по член 354 „ в “ от Наказателния кодекс, който планува "лишаване от независимост " от 2 до 5 години и сред 5000 и 10 000 лева санкция.
На 23 септември предходната година криминалисти от Видин откриха насаждения от канабис в два парцела в село Делейна по време на профилирана интервенция. Toгава в зарязан аграрни парцел бяха открити 14 конопени растения с височина сред 140 и 235 см. След това униформени претърсили и близка къща, където спипали 45-годишен мъж. Намерени са и препарати, употребени в растениевъдството.
В ненаселен двор в парцел в същото село криминалисти разкрили още канабисови насаждения. На място открили двама видинчани – 48-годишната Д. Ц. и 56-годишният ѝ брачен партньор К. Ц., извършващи действия по развъждането на растенията. Разследващите иззели 21 стръка с височина към 200 см. Изяснено било, че мъжът е чиновник на гранична полиция. За разкритите наркооранжерии заяви медията ни.



Припомняме, че Десислава Цветанова бе назначена за шеф на музея, само че след инспекция от Министерството на културата стана ясно, че дипломата ѝ е подправена.



Конкурсът бе разгласен за противозаконен, а кметът Цветан Ценков бе длъжен да в профил от поста своята "послушна " служителка. Той обаче не извърши разпореждането на министъра и даже заведе дело, обвинявайки го в непросветеност. Въпреки че съдът сподели "червен картон " на Ценков и до този миг не е разгласен конкурс за шеф на музея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР