Потвърждението дойде от шефът на Ford Европа Стюарт Раули, а

...
Потвърждението дойде от шефът на Ford Европа Стюарт Раули, а
Коментари Харесай

Ford спира производството на Focus през 2025 година

Потвърждението пристигна от шефът на Ford Европа Стюарт Раули, а също така стана ясно, че бъдещето на завода в Саарлуис, Германия е неразбираемо и компанията най-вероятно ще му търси нов притежател.

End of the road for Ford Focus, as permanent halt planned after 2025 | The Citizen
— The Citizen News (@TheCitizen_News)
На 4 април Ford създаде последната численост от модела Mondeo в завода си във Валенсия, а началото на края на Focus беше оповестено от немското автомобилно издание Automobilwoche, което заяви, че производството на компактния модел ще бъде внезапно свито след 29 август. Сега към този момент повода за това беше публично обявена.
 Ford поддържа цялостното прекосяване към електрически автомобили в Европейски Съюз Ford поддържа цялостното прекосяване към електрически автомобили в Европейски Съюз
Все повече компании се отхвърлят от в миналото известните си хечбек модели, седани и комбита, защото клиентите избират да купуват все по-модерните SUV модели и кросоувъри.
 Крейг Брийн вози огромния необут на Форд Крейг Брийн вози огромния необут на Форд
Заради разстройствата във веригите на доставки в международен мащаб, предлагането на Focus на най-различни пазари пострада съществено – клиентите на модела би трябвало да чакат над 12 месеца за поръчаната от тях кола. Един от главните проблеми е инфотейнмънт системата SYNC4, която се създава в Украйна, която беше нападната от Русия в края на февруари и войната там продължава с цялостна мощ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР