Потвърждение за афишираните по-рано тази година амбиции от страна на

...
Потвърждение за афишираните по-рано тази година амбиции от страна на
Коментари Харесай

Успехът на Sea of Thieves и State of Decay 2 надминал очакванията на Microsoft

Потвърждение за афишираните по-рано тази година упоритости от страна на компанията за усилване на позициите си в гейминг спектъра.
Sea of Thieves и State of Decay 2 може и да не получиха само положителни оценки от страна на рецензия и геймъри, само че несъмнено бяха триумф за Microsoft и това беше неотдавна маркирано от управител в компанията. В изявление за GamesIndustry, Аарън Грийнбърг, началник на маркетинговия отдел за Xbox споделя, че и двете игри са надхвърлили упованията на Microsoft във връзка с представянето им.

„Sea of Thieves съставлява значим приоритет за нас. Както Sea of Thieves, по този начин и State of Decay 2 бяха изключителни пролетни шлагери. Те надвишиха това, което чакахме от тях. Sea of Thieves има над пет милиона играещи, а State of Decay 2 – над 3 000 000. И двете се продадоха в по-голям тираж от предстоящото и оказаха сериозна поддръжка на Game Pass“, декларира той.

Това предизвика Microsoft да окаже спомагателна помощ и за двете игри, като Rare към този момент имат обезпечен екип, който да работи особено по пиратското премеждие. Откакто излезе, играта получи задоволително ново наличие, чието стартиране няма да спре скоро. И всичко това е гратис. „Цялата общественост е зад тях. Добавиха нови кораби, геймплей, куестове и други неща, които ще бъдат страховит подарък за геймърите, които желаят да продължат да играят. А на всеки два месеца играта става по-голяма, което прави допустимо да притеглим и играчи, които в никакъв случай не са я играли и да им я представим. Това е съвременен маркетинг. Не е наложително хората да получават нова игра, с цел да получат ново наличие и иновация“, обобщава Грийнбърг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР