потвърждава пред БТВ автентичността на изтеклия в редица медии аудио

...
потвърждава пред БТВ автентичността на изтеклия в редица медии аудио
Коментари Харесай

Записът за папката за 100 хил. част със сигнала за лабораторията на Капитан Андреево

удостоверява пред БТВ достоверността на изтеклия в редица медии аудио запис, както и удостоверява, че един от гласовете, които се чуват в него е точно неговият.

Даскалов удостовери достоверността на записа, а самият запис бил направил " от терзание " . Този запис той е предал и на съответните служби, когато е подавал сигнала . Как обаче записът стига до медиите не излиза наяве, а и Даскалов няма версия за това. Потвърждава, че гласовете са неговият и на проф. Пламен Моллов, който в този момент е ректор на Университета по хранителни технологии в Пловдив.

Сагата е част от абсурда с подкупите и контрола над храните на граничния пункт " Капитан Андреево ". По случая даже към този момент има назначена и защита - поради отправяни закани към зам.-министър Иван Христанов.
 Инспектори на БАБХ на
Инспектори на БАБХ на " Капитан Андреево " преодоляват бойкот

Премиерът Кирил Петков е одобрил дейностите на Министерство на земеделието и храните

На записа не се чува думата " рушвет ", а приказва се за " документи " . Христо Даскалов декларира, че въпросната документи е общоприета директория, в която има пачки - към 100 хиляди лв., може би. Той единствено докоснал с пръст и върнал незабавно досието. По думите му - " не желае да петни името си на остарели години ".

В обяснителна записка към записа се твърди, че това е несполучлив опит за рушвет към шефа на Българската организация по сигурност на храните Христо Даскалов. Срещата се е провела на 19 януари , а парите били за да не се трансформира обстановката с контрола на храните на КГПП " Капитан Андреево " - към оня миг там се обитава компанията " Евролаб 2011 ".

В края на месец май БАБХ разпореди фитосанитарните лабораторни проучвания на вносни храни през границата да се вършат в държавната референтна лаборатория в София, като по този начин бе спряна активността на частната лаборатория на пункта. И софийски, и хасковски административен съд ЕООД против Българската организация по сигурност на храните (БАБХ). Беше оповестено и че от тук нататък н от държавна лаборатория.

Собственикът на компанията се яви и на парламентарна комисия, пред която съобщи, че.

Междувременно обаче о, а въпреки това прочут и случай, в който тир стигнал до Германия, до момента в който изчаква проучванията и документите му да станат подготвени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР