Потвърдихме нашата заявка, че ще бъдем максимално диалогично с третия

...
Потвърдихме нашата заявка, че ще бъдем максимално диалогично с третия
Коментари Харесай

Петков: Ще направим всичко възможно България да не влезе в политически риск

Потвърдихме нашата поръчка, че ще бъдем оптимално диалогично с третия мандат, в случай че бъде даден на съществуващите ни съдружни сътрудници. Ще създадем всичко допустимо България да не влезе в политическия риск, който ще бъде спомагателен удар. Осъзнаваме тази отговорност.

Това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков след консултациите при президента Румен Радев.

"Единствената цена, която не сме подготвени да платим в тази диалогичност, е хора, които не са в Народното събрание да взимат решения за публични средства. Ако нашите сътрудници съумеят да създадат допустимо да няма задкулисие и идващото държавно управление действително да зависи от него, ние сме напълно там да бъдем диалогични и да приказваме ", добави той.
"Абсолютно непрекъснати сме в нашата политика. Трябва да избегнем политически риск, единственото, което не желаеме е 2 милиарда вместо да вървят при хората, да вървят при осем индивида ", по този начин пък Петков отговори на въпроса дали ще поддържат Има Такъв Народ, в случай че те получат третия мандат.
Той добави, че персоналните кандидатури изобщо не са от голяма важност в този миг.

"Най-важното е да сме сигурни, че имаме парламент, който може да поддържа това държавно управление, парламент от хора, които могат да вземат решенията в Народното събрание ", сподели още министър председателят в оставка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР