Потвърдиха се информациите, че собствениците на Манчестър Юнайтед са готови

...
Потвърдиха се информациите, че собствениците на Манчестър Юнайтед са готови
Коментари Харесай

Официално: Юнайтед на тезгяха!

Потвърдиха се информациите, че притежателите на Манчестър Юнайтед са подготвени да продадат клуба или най-малко да привлекат нови вложители. В публично известие от “Олд Трафорд ” осведомиха, че към този момент са “отворени ” за промени.

“Манчестър Юн, един от най-успешните клубове в международната история на спорта, афишира, че Бордът на шефовете инициира развой, в който ще изследва стратегически други възможности за клуба.

Това има за цел да усъвършенства бъдещия напредък на клуба, като крайната цел е той да може да доближи такова положение, че да може да се възползва от опциите на футболния терен и на пазара ”, стартира текстът. 

“Като част от този развой Бордът ще разиска всички стратегически други възможности, включително нови вложения в клуба, продажба или други покупко-продажби. Това ще включва оценка на редица начинания за подсилването на клуба, в това число реорганизация на стадиона или инфраструктурата ", не престават от Манчестър Юнайтед. 

“Ще проучим всички разновидности, с цел да сме сигурни, че вършим най-хубавото за нашите почитатели и че Манчестър Юн ще се възползва по най-хубавия метод от опциите за развиване, които са налице сега или за в бъдеще ”, настояват притежателите Аврам и Джоел Глейзър.

Американските босове са отпред на Манчестър Юнайтед към този момент 17 години и не се радват на любовта на последователите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР