Потвърдените случаи на коронавируса в Нидерландия станаха 614, което е

...
Потвърдените случаи на коронавируса в Нидерландия станаха 614, което е
Коментари Харесай

Заразените с коронавируса в Нидерландия станаха 614. В Белгия регистририраха 85 нови случая

Потвърдените случаи на ковид в Нидерландия станаха 614, което е с 22 % повече от през вчерашния ден, оповестиха здравните управляващи, представени от Ройтерс. Районът с най-вече инфектирани - 273 - е южната провинция Северен Брабант, уточни в официално съобщение Националният институт за публично здраве, написа още вести.бг.

В Белгия през последното денонощие са регистрирани 85 нови случая на ковид, с които инфектираните са към този момент 399, съобщи ТАСС, като се базира на министерството на опазването на здравето. До момента умрелите в резултат на вируса в страната са трима.

Смъртните случаи вследствие на ковид в Швейцария станаха шест, откакто през последните 24 часа починаха още двама души. Данните са на спешни щаб в граничещия с Италия кантон Тичино. Става въпрос за хора на възраст над 80 години. До момента позитивен тест за вируса са дали 858 души, като 815 от тях са доказани. Заболелите са станали с 202-ма повече спрямо през вчерашния ден. По решение на швейцарското държавно управление до 15 март са неразрешени всеобщи прояви с повече от 1000 участници. В битката с разпространяването на вируса се включи и армията.

Властите в Литва оповестиха, че от понеделник ще бъдат затворени учебните заведения, яслите и детските градини, както и университетите. За да се спре разпространяването на ковид, се не разрешава също събирането на повече от 100 на едно място, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес. Мерките ще останат в действие най-малко до 27 март, сподели литовският министър председател Саулюс Сквернелис.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР