Потвърдените случаи на коронавирус в Германия са близо 60, съобщи

...
Потвърдените случаи на коронавирус в Германия са близо 60, съобщи
Коментари Харесай

В Германия случаите на коронавирус са близо 60, във Великобритания - 19

Потвърдените случаи на ковид в Германия са близо 60, заяви през днешния ден говорителка на немското министерство на опазването на здравето, представена от Ройтерс. Тя акцентира, че част от инфектираните към този момент са оздравели, съобщи Българска телеграфна агенция.

Хиляда души са подложен под карантина в Западна Германия на фона на увеличението на случаите на заразяване с ковид, съобщи Франс прес, като се базира на изказване от през днешния ден на здравните управляващи.

Карантина бе наложена в окръг Хайнсберг (провинция Северен Рейн-Вестфалия), който е покрай границата с Нидерландия, и в Хамбург, който е едно от най-големите европейски пристанища. В Хайнсберг бяха регистрирани 20 случая на ковид, заяви районното министерство на опазването на здравето на провинция Северен Рейн-Вестфалия. В Хамбург карантина е наложена на родителите и децата, които са имали контакт със инфектиран с ковид чиновник на педиатричното поделение на университетска болница.

Потвърдените случаи на новия ковид във Англия са към този момент 19, откакто в Уелс беше регистриран един нов случай, а в Англия - нови два, оповестиха през днешния ден английските здравни управляващи, представени от Ройтерс.

Швейцарските управляващи взеха решение през днешния ден да забранят всички многолюдни събития най-малко до 15 март за да лимитират разпространяването на ковид, съобщи Франс прес. Става дума за всички публични и частни събития, на които участват повече от хиляда души. Забраната влиза в действие незабавно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР