“Потресена съм от страха, в който живеят хората в град

...
“Потресена съм от страха, в който живеят хората в град
Коментари Харесай

Мира Миркова от Възраждане:Хората в Кюстендил живеят в страх, това трябва да се промени

“Потресена съм от страха, в който живеят хората в град Кюстендил и работещите локалната администрация общински чиновници. Ежедневно получавам недоволства и чувам истории за тормоз и закани при ясно заявяване на избрана политическа позиция, която не поддържа актуалната локална власт. Не е обикновено човек да губи работата си, единствено тъй като си е разрешил да подлага на критика властта,заяви претендентът за кмет на община Кюстендил от Възраждане Мира Миркова.

Искам да употребявам трибуната, която ми е предоставена като кандидат-кмет на община Кюстендил, с цел да кажа, че чиновниците, които извършват съзнателно своите отговорности, а те не са малко и нямат никакъв мотив за терзание, произлизащи от възможна промяна на локалното ръководство.

Заставам твърдо зад думите си. Аз и моят екип ще работим за възстановяване на изискванията на работа и улеснението на чиновниците в осъществяването на отговорностите си по всевъзможни способи. Целим обединен и работещ екип в лицето на локалната администрация, подготвен да работи за възраждането на града ни и един по-добър живот за нас и подрастващите генерации.

Случаите, с които се започнах ще останат анонимни по ясни за всички аргументи, само че ще кажа, че не са по никакъв начин малко и по никакъв начин безобидни. Ще напомня единствено едно, а точно, че страхът води единствено до съсипия. Желая съгражданите ми да смъкват тежкото задължение на страха и да извоюваме дружно началото на Възраждането на Кюстендил ”, разяснява на среща с жители претендентът за кмет от “Възраждане ” - Мира Миркова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР