Потресена съм от серията материали, посветени на Копринков в Епицентър“! Селският

...
Потресена съм от серията материали, посветени на Копринков в Епицентър“!
Селският
Коментари Харесай

Калина Андролова: Копринката е остро доказателство за случайността на Румен Радев

Потресена съм от серията материали, отдадени на Копринков в „ Епицентър “!
Селският шмекер беше интелектуалният колос на радевото служебно ръководство! От години не е имало такова примитивно новобогаташ из кабинетите на властта.
Последната шокираща публикация за именитите осъществявания на Копринката беше свалена от уеб страницата „ Епицентър “, уповавам се да я доработят и да я качат още веднъж.
Копринков, който Радев беше назначил за отговорник по вътрешната политика и основен кадровик на страната, бил бакалавър по „ Физическо образование “. Ей това е скъп кадър за ръководство на страната!
Копринката – основният престиж в президентската институция, ще остане в историята с гротескната приложимост на комплицирано извоюваната революционна власт за персонални ексцесии. Да се обадиш на шефа на полицията да ти донесе бутилка уиски и да пратиш НСО да ти търсят обичания козунак из цяла България! Тирания на селяндурщината!
Присъствието на разпищоленият Копринков в ръководството на страната създаде предстоящ резултат. Няма сфера, която да не се обърна с хастара на открито и изключително енергетиката. Там се разнасяха куфари с милиони по катамараните за уволнения на неуместните кадърни хора и назначения на комфортните некадърни. Събираха се компромати за отстрелване на експерти, въртяха се папки, употребиха се службите за оркестриране на обстановка за освобождение на един или различен.
Спомням си, че още в самото начало на президентстването на Радев един от съветниците му в основна сфера ми беше споделил, че Копринков продава назначенията в президентството и че му е изискал 200 хиляди лв., с цел да го остави на позицията. Каза ми също по този начин, че е разказал всичко на Радев, само че нищо не се е случило. Радев не е реагирал. Но това беше напълно при започване на първия мандат на Радев, когато Копринката беше към момента дребна пакост.
По-късно Копринков се развилня и стартира да се разпорежда с най-важните позиции в страната. Уволни неповторими експерти, като ги замести със прислужници, посочени от подмолни схемаджии.
Копринков е съвършената стихия. Алчност и нелепост, профанизъм и дерибейство – най-страшната композиция. Абсолютен срам за претенциите на президента да бъде решителен фактор в политиката. Копринката е остро доказателство за случайността на Радев…

Калина Андролова
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР