Потресен съм – какво нарушаване на закона, каква адска наглост!

...
Потресен съм – какво нарушаване на закона, каква адска наглост!
Коментари Харесай

Борисов сезира европейските институции заради скандалния си арест. Ще предложи правителство на малцинството


„ Потресен съм – какво нарушение на закона, каква адска безочливост! Тъкмо през вчерашния ден юрист Менко Менков ме убеждаваше, че би трябвало да стартираме дело в Страсбург, в съда по правата на индивида. Аз му отхвърлих. “

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналистката Соня Колтуклиева особено за ПИК, откакто по-рано медията разгласява екшън-план на Министерство на вътрешните работи за ареста на Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

„ Отговорих, обаче, че Севделина би трябвало да се жалва, тъй като два часа и половина са ровили из къщата пред очите на щерка й, която е второкласничка, само че е събрала сили и е снимала десетина потресаващи клипа. Когато ги видя, евродепутатът от Нидерландия сподели: в случай че това се беше случило в моята страна, обществените служби щяха да вдигнат такава олелия, че оставката на вътрешния министър щеше да бъде най-малкият му проблем “, сподели Борисов.

„ Още през днешния ден ще осведомявам Европейската национална партия, европейската прокуратура, министър-председателя на Нидерландия Рюте. Трябва да се знае защо безвластие става въпрос. Това не би трябвало да се не помни! Не би трябвало да се случва повече на никой български жител “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Ето какво още показа Бойко Борисов:

„ Тази обява ме раздруса и прекатурна решението ми. Ще изпратя тази обява до доста институции в Европа.

Да, желая да не съм аз пречката за реализиране на съгласие по избрани значими неща за страната и за всички българи, тъй като идват още по-тежки времена за страната. Затова споделям, че мога да простя, само че няма да не помни. Пак дублирам: с цел да не ме изкарат на следващия ден мен провинен за разправиите, които те сеят – не желая да слагам в дневния ред на обществото абсурда с моя арест.

Какви хора са тези?! Дори едно “извинявайте ” не споделиха! Не демонстрираха стеснение, че бяха изпратили служители на реда да ни арестуват пред децата и внуците. Защо бяха тези демонстрации?!

Много, доста, доста съм благополучен, че през вчерашния ден щерка ми роди и двете с бебето Виктория са добре. Не мога да ти опиша какво претърпях на 17 март като татко – знаех към този момент, че щерка ми е бременна, а беше пометнала преди този момент от стрес. Казах й: умерено, миличка, желая да се успокоиш и да си легнеш, аз ще се оправя. Оставих я превита на две на прозореца да гледа по какъв начин ме отвеждат… Никога нямаше да им простя, в случай че нещо се беше случило с нея. Никога! “

На въпрос какво ще направи ГЕРБ с мандата за сформиране на държавно управление Бойко Борисов отговори, че ще предложи държавно управление на малцинството:

„ Който реши, да ни поддържа. Още не сме решили кого ще предлагаме за министър председател. Ясно е, че няма да участваме в гласоподаване на проекто-кабинет с втория мандат. Ще забележим на кого ще даде президентът Радев третия мандат и тогава ще решаваме какви ще са нашите дейности.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР