Потресаващо!Само това определение може да се даде на снимки, които

...
Потресаващо!Само това определение може да се даде на снимки, които
Коментари Харесай

Брутална жестокост потресе Дупница, местните готови да линчуват изверга СНИМКА

Потресаващо!Само това определение може да се даде на фотоси, които от през вчерашния ден вечерта обикалят обществените мрежи.

На тях се вижда по какъв начин едно от бездомните кучета в града е обесено с въже, а на гледката се натъква дете от града, написа infomreja.bg.



„ Съжалявам, че качвам такива постове, само че желая да покажа за следващ път какви заболели хора има! Това куче е забелязано от дребния ми брат! Стресиран от гледката ми се обади, с цел да ми опише.

Искам да попитам дали е обикновено сходни изроди, убиващи животни, да са на независимост? С какво това животно е предизвикало това безчовечие “, изригна в обществените мрежи дупничанката Велина Я.

От фотосите се вижда, по какъв начин кучето е вързано с въже, а тялото е намерено по пътя за парк „ Рила “ в Дупница.

Именно в този регион всекидневно десетки дупничани минават със фамилиите си към парка, само че по този начин и никой не е подал сигнал. Дали има очевидци също не е ясно.

„ При нас няма постъпил сигнал за обесено куче в Дупница. При такива случаи е значимо да се алармира незабавно “, разяснява и представителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка.

Дупничани пък бяха безапелационни, че в случай че открият причинителя, ще го линчуват в центъра на града. „ Това не са хора, заслужават да се мъчат по същия метод, както и горкото животно “, безапелационни са локалните поданици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР